Kulturarvsbasert næring er mer enn rømmegrøt til seters og lusekofter hos Husfliden. Over hele landet skapes det arbeidsplasser og nytt utkomme av lokal tradisjon, hjemmelige råvarer, gamle fortellinger og edelt håndverk. Ofte er gammel bygningsmasse rammen. I dette seminaret ser vi eksempler på hvordan kulturarven profilerer ny og gammel næring. Dessuten; konsekvensene av den nye plan-og bygningsloven dersom nåværende forslag vedtas av Stortinget.
Føgende deltar i programmet den 26.03.09:
Avdelingsdirektør Anne Siri Brandrud, Det Kongelige Selskap for Norges Vel, Skjetten
Leder i byutviklingskomiteen Ola Elvestuen, Oslo Venstre, Oslo
Vin- og brennevinshandler Henning B. Bull, Christiania Vin og Brennevin AS, Oslo
Designer/daglig leder Helga Feste Hunter, M8 Design, Kapp, Østre Toten
Fabrikkeier Tor Kyvik, H.J. Kyvik AS, Haugesund
Prosjektleder Maria Sundal, Fylkesmannen i Hedmark, Hamar
Seniorrådgiver Turid Winjusveen Olsen, Innovasjon Norge Hedmark, Hamar
Husflidskonsulent i Hedmark, Magnhild Tallerås, Norges Husflidslag, Elverum
Klesdesigner Edel Urstad, Edel Design, Nes i Ringsaker
Praktiske opplysninger
Seminaravgift er NOK 700,- og inkluderer formiddagsmat, kaffe, te etc.
Påmelding skjer til [email protected] eller på tlf. 48 89 77 14 innen 24. mars. Oppgi fakturaadresse ved påmelding. På grunn av lokalets størrelse er antall deltakere begrenset til 80.