Venstre inne fra Vestfold

Aftenposten presenterer i dag sitt partibarometer for mars og målingen som er utført av Respons gir Venstre 6,5 % oppslutning.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Aftenpostens partibarometer mars '09

Foto: Aftenposten

Basert på programmet Celius Mandatberegning gir dette Venstre 10 mandater, og det første av partiets utjevningsmandater går til Vestfold. På denne målingen har også Venstre større oppslutning enn SV, KrF og SP. Les Aftenpostens nettartikkel på denne linken.

Dette er utrolig inspirerende, sier partiets 1. kandidat Kåre Pettersen. Nå vinnes ikke noe valg på bakgrunn av meningsmålinger, men det gir oss som nå er i gang med valgkamp, litt ekstra energi og troen på at vi kan lykkes også i Vestfold, sier Kåre videre. Vestfold fikk også et utjevningsmandat på NRKs måling dagen før.

For å finne sist Venstre var representert fra Vestfold må vi tilbake til valget i 1965. Den gangen ble Borghild Bondevik Haga fra Brunlanes valgt inn for perioden fram til 1969. Så det er absolutt på tide å markere 40 års jubileet, kommenterer partiets 1. kandidat.

Vi i valgkampteamet i fylket lover å gjøre hva vi kan for å få fram partiets politikk blant velgerne i Vestfold. Uansett meningsmålinger; det er 14. september eksamen avlegges og mandatene fordeles.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**