Venstre ville støtte Brodd

Det brenner et blått lys for Brodd-prosjektet «Idretten er fargeblind» på Storhaug. Venstre ville hjelpe. Det ville ikke kommunalstyret for kultur.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


I januar meldte IL Brodd at klubbens sosialprosjekt «Idretten er fargeblind» (IFB) behøvde økonomisk hjelp innen utgangen av mars for å kunne overleve. I går ble saken behandlet i kommunalstyret for kultur, uten at det fikk det utfallet prosjektets ildsjel Jan G. Kristensen hadde håpet på.
— Nå må jeg gå til hovedstyret i Brodd og si at det ikke finnes penger til videre drift. Samtidig må jeg også sende ut permitteringsvarsel til den personen vi har ansatt til å drifte prosjektet, sier Kristensen.

Thor Bjarne Bore

Foto: Venstres bystyregruppe i Stavanger

— Brodd trenger disse pengene i mars. Vi må sørge for at Brodd får de nødvendige midler fra midten av mars. Dette prosjektet er for viktig til at vi kan la det terminere, sa Venstres Thor Bjarne Bore til kulturstyret.

Flertallet av politikerne valgte å sende saken tilbake til ny behandling hos administrasjonen, før den skal behandles politisk igjen på neste kulturstyremøte i april.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**