Brosjyremal for lokale lag

Malen for fylkenes hovedbrosjyre (enkelte kaller det også kandidatbrosjyre) er nesten ferdig. Det gjenstår noen detaljer, men vi har nok til å vise et utkast.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


I samarbeid med Tank Design er vi kommet fram til et utkast til fylkesbrosjyre som skal gjennom noen nye justeringer. Vær oppmerksom på at brosjyrens utforming kan endres i forhold til lokale bilder, tekst og budskap.

Brosjyreplanen

Fylkesbrosjyren er en del av en nasjonal samkjørt kampanje i 2009. Venstre sentralt vil ha EN hovedbrosjyre, EN kortversjon og TRE temabrosjyrer. Dersom alle fylker lager brosjyrer blir det 19 brosjyrer ut over dette.

Gratis design: Alle fylker som velger å benytte seg av den sentrale malen får gratis designhjelp. Trykkeklar pdf blir sendt fylkeslag eller valgkamputvalg, som selv står for kostnader ved trykking. Sentralt kan også bistå med god trykkeriavtale. Vi kan også distribuere malene i Adobe Indesign, dersom fylkene selv vil står for alt arbeid.

Fylkes- eller kandidatbrosjyren
Utkastet til fylkes- eller kandidatbrosjyren vil ha et liggende format. Det blir et produksjon på 8 sider, med god plass til lokalt budskap, punktmessig budskap og en side der også partiledelsen presenteres (for de som ønsker det).

 Førsteside og sisteside.

Førsteside og sisteside.
 Innholdsider

Innholdsider
 Innholdsider

Innholdsider

Mer informasjon
Kontakt Frode Fjeldstad eller Steinar Haugsvær.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**