Nytt boligfelt mellom Lindalsveien og Krana

Tømrer Magne Sivertsen ønsker å utvikle området mellom Lindalsveien og Kranveien til boligformål, og i tirsdagens formannskapsmøte informerte Plansjef Sveinung Jørundland om planene. Det var Koalisjonen ved Kjell MacDonald som tidligere fremmet saken som nå ser ut til å være et skritt nærmere realisering.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Sveinung Jørundland viser foreløbige planer for biligfelt

Sveinung Jørundland viser foreløbige planer for biligfelt
Foto: Jan Einar Henriksen

Saken vil senere bli fremlagt for formannskapet i egenskap av grunneier og deretter vil saken bli behandlet i HU for plan, miljø og tekniske tjenester.

De foreløbige planene inneholder for det meste leiligheter, men også enkelte eneboliger er det tegnet inn plass til i planutkastet som arkitekt Einar Myraker har utarbeidet.

Samtidig ble det klart at Helge Gustavsen får en 5 års kontrakt for arealet på sørsiden av Kranveien (ved den gamle innkjørslen til Krana) for oppstilling av buss/drosjer.

Morten Eikeland ønsket også å disponere område til båtopplag, men de berørte partene er nå enige om at Gustavsen får en leieavtale de neste fem årene. Deretter skal det endelg tas stilling til fordeling/avhending av området.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**