– Spør om barnehagefinansiering

Stortingsrepresentant Andre N. Skjelstad spør Kunnskapsminister Bård Vegard Solhjell (SV) om riktig måte å regne ut tilskudd til private barnehager på. —Jeg ble svært da jeg fikk høre at 31 private barnehager i Levanger fortsatt ikke har fått utbetalt riktig tilskudd for 2007 og 2008 på grunn av at Kunnskapsdepartementet ikke kan si hva som er riktig måte å regne ut tilskuddet på, sier Skjelstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

I følge barnehage.no sier bestyreren i en av barnehagene at Levanger kommune sier de venter på svar fra Fylkesmannen, som igjen sier de venter på svar fra Kunnskapsdepartementet i denne saken. Kommunens rådmann sier at verken Fylkesmannen eller Kunnskapsdepartementet er i stand til å si hva som er riktig måte å regne ut tilskudd til private barnehager på.

– Venstre vil ha likebehandling av kommunale og private barnehager, sier Skjelstad. Når kommunens rådmann sier at verken Fylkesmannen eller departementet er i stand til å si hva som er riktig måte å regne ut tilskuddet på er det grunn til å reagere, sier stortingsrepresentant Andre N. Skjelstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**