Venstreskole trinn 1

Onsdag den 21. januar kl. 17-21 arrangeres Venstreskole trinn 1 for medlemmer i Trondheim og andre lokallag. Kurset gir en introduksjon til Venstres organisasjon, historie, ideologi og politikk, i tillegg til at det er et forum for å møtes, bli kjent og diskutere politiske saker.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Venstreskolen, trinn 1, er et fire timers introduksjonskurs til Venstre. Målgruppen for kurset er primært nye medlemmer og medlemmer som vil bli mer aktive, men også de som har vært med en stund er selvsagt velkomne til å delta.

Kurset tar for seg Venstres historie og organisatoriske oppbygning, ideologien og de viktigste sakene, hvordan man kan bidra til å utvikle Venstres politikk, og hvordan man kan bruke de interne medlemsnettsidene (med bl.a. debattforum, politisk informasjon, daglige medieoppdateringer og e-post).

Åpent for Venstremedlemmer i Trondheim og andre lokallag
Onsdag 21. januar 2009, klokken 17-21
Kurset holdes i Rådhuset i Trondheim, Formannskapssalen
Ingen deltakeravgift
Påmelding så snart som mulig og senest 14. januar 2009. Påmelding sendes til kursholder Lars Jølle ([email protected] / 951 01 988)
Har du spørsmål, ta kontakt med kursholder (Lars Jølle; [email protected] / 951 01 988), leder av Trondheim Venstre (Andreas Krüger Enge; [email protected] / 997 90 785), eller se på Venstreskolenettsiden ([eksternlink#www.venstre.no/sentralt/venstreskolen]www.venstre.no/sentralt/venstreskolen[/link])

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**