Luke 3 – Julekalenderen

Hver dag fram mot julaften presenterer Østfold Venstre ulike Venstre-venner. Den tredje ut er Berit Caroline Haaland, Moss, som er opptatt av enkeltindividet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Hei, så hyggelig at du kikket innom oss!

Jeg heter Berit Caroline Haaland og er en av to representanter for Venstre i bystyret i Moss og politisk nestleder i Østfold Venstre.

Berit Caroline Haaland

Foto: Privat

Jeg har valgt Venstre fordi enkeltindividet settes i fokus. Min viktigste oppgave som politiker, slik jeg ser det, er å bidra til at ditt liv blir så godt som mulig.
Borgerlønn, integrering, hjelp til selvhjelp og gode oppvekstvilkår for barn er viktig for meg og det er saker som Venstre kan!

Jeg er utdannet spesialpedagog, uføretrygdet, mor og bestemor så jeg har høstet mange erfaringer som jeg drar nytte av i politikken. Det å være mor og bestemor har gjort at jeg har blitt mer miljøbevisst. Ingen av oss kan gi verden et bedre klima alene, men sammen kan vi gjøre mye og vi kan starte med noe så enkelt som å bytte ut bæreposen når vi kjøper matvarer. De fleste butikkjedene tilbyr nå romslige bæreposer i nylon.
Tenk gjenbruk i disse travle handledager og bruk litt av julen til å finne ut hva DU liker best ved Venstres politikk. Det er plass til flere på vår medlemsliste!

Jeg ønsker deg en fredelig jul.

Berit Caroline er som nevnt, politisk nestleder i fylket og bystyremedlem i Moss, men også sekretær i lokallaget i Moss.

julemotiv 5 - juletre

Foto: microsoft

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**