Stiksrud utfordres om 1.plassen på Venstres stortingsliste

Det brygger opp til kamp om topp-plassen på Venstre stortingsliste. Fylkesleder Geir Stave utfordrer nå Helge Stiksrud til tross for at han er innstilt som 1. kandidat fra en enstemmig nominasjonskomité.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Det brygger opp til kamp 1. plassen på Venstres stortingsliste. Hurum Venstre sier på sin nettside at fylkesleder i Buskerud Venstre Geir Stave vil utfordre Helge Stiksrud. I tillegg kjemper Drammen Venstre for å få Ulla Nordgarden på toppen av Venstrelista.

Helge Stiksrud

Foto: Hallvor Lilleslett

Bilde: Helge Stiksrud
Venstre er i framgang. Det er mange som nå ser at det er realistisk å få inn en Venstrerepresentant fra Buskerud ved valget i 2009. Dermed er det plutselig blitt hard kamp om å bli nominert i toppen av lista.

– Alt tyder på at det kan bli litt av et slag under nominasjonsmøtet i Sigdal 6. desember. Det overrasker meg at det nå brygges opp til kamp mot Helge Stiksrud til tross for at han er innstilt av en enstemmig nominasjonskomité med bred representasjon fra hele fylket, sier Venstres gruppeleder og fylkesvaraordfører Runolv Stegane. Han skal forøvrig ønske nominasjonsmøtet velkommen til sin hjemkommune Sigdal.

Stegane stiller seg undrende til at det legges opp til å utfordre Helge Stiksrud.
– Helge gjorde en kjempejobb ved forrige Stortingsvalg og var svært nær ved å lykkes da. Nå gjør han som leder av Hovedutvalget for kultur, idrett og folkehelse i Buskerud en svært troverdig og god jobb både for Venstre og fylkeskommunen. Helge Stiksrud har opparbeidet seg stor respekt, og han har til fulle bevisst at han er en stemmesanker:
Ved siste kommunevalg gjorde han et kjempevalg på Ringerike. Venstre satte ny rekord i kommunen og ble en av de beste bykommunene for Venstre i hele landet med 9,5 % av stemmene, sier Stegane.

Ringerike Venstre har lagt ut fyldig informasjon om Helge Stiksrud på sin nettside.
Les her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**