Ombudsmann på jobb

Odd Einar Dørum er idag aktuell med boka "Ombudsmann på jobb", hvor han forteller om noen av de vanskelige politiske sakene han sto ovenfor som justisminister. Dørum har varslet at han ikke tar gjenvalg ved Stortingsvalget i 2009.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Dørum presenterte boken sin under en pressekonferanse på Engebret Cafen i Oslo i dag.

Politiet mangler karriere-plan
– Jeg vil gå så langt som å si at det ville være rystende fornuftig å la politifolkene som patruljerer i gatene våre, få en lønns- og karrieremessig plan å forholde seg til. Det er et dårlig system for dette i politiet i dag, sier Dørum i intervju med NTB.

Bok, Dørum, Ombudsmann på jobb

Forlagets presentasjon av boka
Odd Einar Dørum har i snart 50 år preget norsk politikk som lokalpolitiker, partileder, stortingsrepresentant og statsråd. I denne boka forteller Dørum om noen av de vanskelige politiske sakene han sto ovenfor som justisminister. Dette er historien om arbeidet med å forene sosialpolitikk og justispolitikk. Rusmisbruk og barne- og ungdomskriminalitet skulle forebygges. Samtidig skulle terror og organisert kriminalitet bekjempes uten at borgernes rettigheter ble svekket. I disse skjæringspunktene ligger det mange vanskelige dilemmaer for en liberal politiker.

Kan bl.a. bestilles på: haugenbok.no

Kontaktpersoner
Kontaktperson i forlaget: Tom Gaudland, tlf. 51 96 12 50
Pressekontakt i Venstre: Jan-Christian Kolstø, tlf. 920 56 081

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**