Roar Sollied først fra Målselv V

Lokallaget hadde nominasjonsmøte mandag kveld og foreslår Roar Sollied, Lillian Hessen og Jonas Eilertsen til toppen av stortingslista i Troms.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Her er pressemeldinga fra lokallagsleder, Rolf Austgard:

Målselv Venstre foreslår Roar Sollied som første kandidat til Venstres liste i Troms ved stortingsvalget 2009. Roar Sollied er en meget engasjert og dyktig politiker som har en solid erfaring fra kommune- og fylkesplan, han er medlem av sentralstyret i Venstre og leder for Troms Venstre. Målselv Venstre holder Roar Sollied som den klart beste kandidaten til 1. plassen på stortingsvalgslista og med hans arbeid som fylkesleder og sentralstyremedlem kan det ikke sies at dette er et lokalpolitisk valg. Venstres eneste ordfører i Troms, Lillian Hessen fra Kvæfjord, er innstilt til andreplassen. Vi er alle kjent med hvilke gode resultater hun har oppnådd. Lista i Troms skal etter reglene ha 13 navn, og Målselv Venstre har ført opp veteranen Vidkunn Haugli på honorær sisteplass. Endelig nominasjon skjer 29. november. Listeforslaget fra Målselv Venstre har tatt hensyn til både kjønnsfordeling og distriktsfordeling og ser slik ut:

1 Roar Sollied, Målselv
2 Lillian Hessen, Kvæfjord
3 Jonas Eilertsen, Tromsø
4 Maria Serafia Fjellstad, Harstad
5 Arve Cruickshank, Lenvik
6 Lene Hansen, Tromsø
7 Guttorm Nergård, Berg
8 Toril Kjelstrup, Bardu
9 John Daniel Solhaug, Sørreisa
10 Marit Hjalmarsen, Kåfjord
11 Gunnar Arne Erikson, Skånland
12 Anne-Berit Figenschau, Tromsø
13 Vidkunn Haugli, Målselv

Utsendinger til nominasjonsmøtet i Troms blir Rolf Austgard, Vidkunn Haugli og Renate Moldenæs. Vara: Kjetil Aasen, Rakel Raaken, Øystein Løvli og Roar Sollied.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**