Utvidet gruppemøte mandag 20/10

På gruppemøtet førstkommende mandag vil vi i tillegg til å diskutere de aktuelle bystyresakene, også presentere rådmannens forslag til budsjett, og høringsnotatet om skolestruktur. Vi håper derfor mange kommer slik at vi får en bred debatt! Tid og sted er som vanlig møterom D i rådhuset klokka 1800.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

V-logo med dekor

På fredag legger rådmannen frem sitt forslag til budsjett for Trondheim i 2009. På mandag starter vi behandlingen internt i Venstre-gruppa. Vi setter av en time til denne debatten etter en innledning av Jon Gunnes.

Høringsnotat om skolestruktur er utsendt fra rådmannen og diskusjonen er i full gang. Ref. avisoppslag senest i dag. I Venstre har vi i Bystyregruppa kommet så vidt i gang med diskusjonen uten at vi har konkludert på noe som helst måte. Vi fører nå denne diskusjonen inn mot alle medlemmer av Trondheim Venstre. Det blir innledning ved Guri Melby og deretter kan alle komme med sine synspunkter. Vi setter av en time til dette også. Høringsnotatet fra rådmannen er vedlagt.

På slutten av kvelden tar vi opp saker som skal behandles i Bystyre. Denne gangen er det ikke så mange saker. Dette skyldes at mange saker er utsatt i komiteene da de krever mye arbeid. En av disse sakene er forslaget til ny regulering av Lian.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**