Syklende Venstre-mann på dagens HT-forside

Den syklende Venstremannen Eivind Sundsvold sier i dagens Harstad Tidende at det er på tide at Harstad får bedre og flere sykkelstier.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Dagens HT informerer om at Samferdselsdepartementets budsjett for 2009 sier at Harstad er blant de byene hvor det nå skal planlegges et sammenhengende hovednett for sykkeltrafikk. Det betyr gang- og sykkelstier som faktisk gjør det mulig å gå eller sykle til og fra jobb i byen. Det er da godt å se at Venstre-folk sykler forut, og Eivind Sundsvold er blant dem som allerede i dag sykler på jobb.

Les mer her

Harstad Venstre har alltid vært opptatt av miljøpolitikk, og mener en bærekraftig utvikling må ligge som grunnstein for all politikk som utformes i Harstad. Venstre vil at Harstad skal være en av verdens mest miljøvennlige byer. En by med ren luft og rent vann – en by som satser på kollektivtransport og ivaretar sitt biologiske mangfold. Venstre vil drive miljøvern gjennom nytenkende og fornuftige tiltak som minsker forurensning. I denne tankerekken passer Eivinds sykkel godt inn…

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**