Styremøte i Friluftsrådet Sør i Tvedestrand

Det nye styret i Friluftsrådet Sør vil fremover avholde sine styremøter i sine respektive medlemskommuner. Først ute var Tvedestrand, som hjemkommune til styrelederen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Frilufstrådet Hantovalen

Det kan være interessant for styremedlemmene å se litt av friluftsmulighetene i de forskjellige kommunene som utgjør Friluftsrådet Sør. Det er nå åtte kommuner som er medlem: Arendal, Froland, Grimstad, Tvedestrand, Vegårshei, Åmli, Risør og Gjerstad. Møtene har til nå vært avholdt i Arendal.
Den nye styrelederen, Line Mørch, foreslo å la møtested gå på omgang, og i forkant av møtene arrangere en felles tur i et av kommunens friluftsområder.
Det var naturlig å bruke det nye frilutskartet over Tvedestrand Sørvest da møtet skulle være i Tvedestrand. Styret fikk derfor en flott start på møtet med en felles tur til Hatovalen. Været var dessverre ikke like flott, men ekte friluftsfolk lar seg ikke affisere av det! Humøret var på topp under turen, og møtedeltakerne var fulle av surstoff, energi og pågangsmot da selve møtet startet.
Det er hyggelig å kunne vise fram et så flott og så godt tilrettelagt turmål!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**