Rikspolitisk nettverk i gang !

Venstre ønsker et sterkt og anstendig, borgelig alternativ. De som verken vil ha Jens eller Jensen som statsminister etter valget ved neste år bør ta en titt til Venstre, sier Marianne Reistveit, leder i Sandefjord Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Da Venstre åpnet sitt nye Rikspolitiske Nettverk i Oslo i helgen

TH

deltok hun sammen med politisk nestleder i Vestfold Venstre, Tor Homleid, på samlingen. Det er realistisk å nå både ni og ti prosent i valget i 2009 og det er på lokalt nivå vi mobiliserer.

Hver stemme teller, og i Vestfold skal vi satse hardt fremover. Vi har en god mulighet for å få Vestfolds første Venstre-representant på tinget siden 1969, sier hun.

For å få til dette må vi først og fremst synliggjøre vår politikk. Arbeiderpartiet har i 2008 ikke lenger hevd på velferdsstaten, og Fremskrittspartiets raske og lettvinte svar gjennomskues av mange.

Fremtidens løsninger dekkes mye bedre av et nytenkende og moderne parti som Venstre. Rikspolitisk nettverk skal utfordre, provosere og skolere deltakerne fra hele landet og ruste oss til kanskje den tøffeste valgkampen i Norge i manns minne. Det blir om mulig enda mer spennende og morsomt å være Venstrevelger og Venstrepolitiker fremover, sier Reistveit.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**