Alstahaug Venstre på landsstyremøtet

Som deltaker i Venstre sitt rikspolitiske nettverk, fikk Hanne Nora Nilssen fra Alstahaug Venstre også anledning til å overvære landsstyremøtet i Venstre. Nilssen var dermed også til stede da Sponheim kommenterte påstandene tidligere nestleder i Venstre Olaf Tommessen kom med i sin bok “På innsida, utenfor”. Boken er blant enkelte blitt sett på som Tommessens endelige oppgjør med Sponheim.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


I slutten av sin tale til Landsstyret tok Sponheim bladet fra munnen og sa følgende: “Jeg må innrømme at jeg sliter litt med motivasjonen om dagen. Det er fordi jeg sliter med helt urimelige påstander om meg som kom fram i en bok her for noen dager siden. I boka påstås det at jeg bare etterlever mine egne interesser og ikke partiets. Det blir også sagt at jeg ikke er til å stole på. Disse to påstandene har blitt stående i det offentlige rom, og det kan jeg ikke leve med”.

Hanne Nora Nilssen som var til stede under dette landsstyret kom med følgende kommentar: “Sponheim var tydelig skuffet over den tausheten som oppstod blant hans partifeller da Thommessen utgav boken. Dette kom også til uttrykk under Sponheims tale på Landsstyremøtet. Ut over det var det var møtet givende og vi fikk mange gode politiske diskusjoner i tillegg at første utkast til pratiprogram for Stortingsvalget ble diskutert”.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**