Ta utfordringen og bli med på utformingen av neste års Risørbudsjett

Hva mener du er de tre viktigste sakene Risør Venstre bør gripe tak i når vi om litt skal utforme neste års budsjett?

Erfaring viser desverre at de aller fleste velger å bli sittende på sidelinjen når budsjettet utformes og det er jo dumt sier leder i Risør Venste, som nå håper at riktig mange kommer med sine innspill til budsjettdebatten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

 Risør - for gjestfrihet, utvikling og mangfold

Risør – for gjestfrihet, utvikling og mangfold

Med ny visjon “Risør — for gjestfrihet, utvikling og mangfold” skal Risør kommune fremover iverksette ulike tiltak for å nå sitt hovedmål om økt bosetting og livskvalitet.

Risør Venstre har i inneværende valgperiode styrke bosetting og næringsutvikling som hovedmål. I tillegg har vi fokus på tema skole og oppvekst, miljø og velferd samt skole og oppvekst hvor vi i tillegg har klart definerte delmål.

Bli medlem
Venstre gjør det bra på meningsmålingene og vi er i posisjon til å gjennomføre våre mål lokalt. Med økt aktivitet og muligheter får vi også behov for flere medlemmer å fordele oppgavene på og samtidig sikre størst mulig bredde. Innmeldingen skjer enkelt på vår hjemmeside www.risor.www.venstre.no

Les mere om Risør Venstres hovedmål, tema og delmål på vår hjemmeside.

Ta budsjett utfordringen og kom med de tre sakene du mener er viktigst for Risør kommune i 2009. Det samme gjelder dersom du har forslag til langtidsbudsjettet.

Innspill kan du enkelt sende til Risør Venstre via e-post [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**