Kursleiarkurs 18.-19. oktober på Gardermoen

Interessa for å gjennomføre venstre-skulen trinn 1 har blitt så stor, at Venstre no treng fleire dyktige kurshaldarar. 18 – 19. oktober arrangerer Venstres Hovudorganisasjon kursleiarkurs for inntil 8 personar på Gardermoen (Quality Hotel) – same stad og same tid som Venstres årlege kommunalkonferanse. Søknadsfrist er 20. september.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Deltakarane vil bli skulert av nokon av Venstres aller beste menn og kvinner i partiets historie, politikk, ideologi m.m. VHO dekker alle utgifter, men kvar deltakar må forplikte seg til å halde minst to venstre-skulen trinn 1 før sommaren 2009.

venstre-skulen

Foto: Lars-Henrik Paarup Michelsen

Vil du bli kursleiar i venstre-skulen trinn 1?Send ein e-post til VHO og be om å få tilsendt søknadsskjema. Har du spørsmål om kurset kan dei rettast til same e-postadresse.

Kva er venstre-skulen?
Venstreskolen er et omfatteende og lærerikt kursopplegg som tar for seg de fleste sider av det å drive politisk og organisatorisk arbeid. Venstreskolen har i alt fire trinn og passer derfor for medlemmer i alle ledd av organisasjonen. Trinn 1 går over fire timer og er ypperlig skolering for nye medlemmer og medlemmer som ønsker å bli litt mer aktiv. Gjennomført trinn 1 er en forutsetning for å kunne gå videre i Venstreskolen.

Les mer om venstre-skolen her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**