Venstre best på nett!

Nettsidene til Sandnes Venstre er av Sandnesposten kåret til beste parti på innhold på nettsiden av alle partiene i bystyret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


I dagens Sandnesposten har Sandnesposten sammen med Papirfly gjort en test av alle parti sine nettsider, der innholdet og det grafiske ble vurdert og terningkast ble trillet.

Sandnes Venstre var det eneste partiet som fikk høyeste terningkast av alle i testen når det gjaldt innhold, terningkast 5.

Sandnesposten’s kommentar:
– Her er det noen som tar nett på alvor. Oppdaterte nettsider med mange nyheter. Blant annet om saker som har vært i bystyret og hvordan Venstre har stilt seg i disse. Har også bakgrunnsinformasjon om partiet og politikerne i Sandnes. Her får en vite en del om hvem som stiller for Venstre i bystyret. Denne delen kunne med hell vært noe lenger, hvem er politikerne og hva er deres hjertesaker? Men alt i alt en informativ og oversiktlig side. Venstre er Sandnespostens vinner.

Papirfly, som vurderte det grafiske, var ikke så imponert over layouten på nettsidene. Og mente disse var uoversiktlige og at alt var skvist sammen, de ga terningkast 3.

Vidar Grundetjern

Foto: Vidar Grundetjern

Lederen i Sandnes Venstre, Vidar Grundetjern, er meget fornøyd over resultatet Venstre fikk og kommenterer:
– Dette var veldig gøy. Da spesielt for Alexander Sjursæther fra Unge Venstre og Torstein Hagen fra Venstre som har lagt ned et godt stykke arbeid på våre nettsider.

Torstein Hagen

Foto: Sandnes Venstre

Alexander Sjursæther

Foto: Venstre

Les alle terningkastene og vurderingene i torsdagens utgave av Sandnesposten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**