Oppgjør med Borgen

Etter sommerens debatt mellom Per Otto Borgen (Frp) og Asgeir Osnes (Venstre), følte Osnes at det var på tide å si at nok er nok. – Jeg tåler mang en krass og voldsom politisk debatt, men å bli kalt en umoralsk, sjuskete, ufin og løgnaktig enslig kråke er langt over streken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


– Når Borgen i tillegg betviler min integritet og evne til å utføre min sivile jobb, så følte jeg at grensa var nådd sier Osnes.

Asgeir Osnes

Foto: Asgeir Osnes

Osnes sendte derfor en e-post til Drammen Frp sitt styre og bystyregruppe, for å fortelle om hva han hadde reagert på, og at Venstre i fremtida ønska en politisk debatt i media og at personlige ting bør tas opp privat. – E-posten var ment til informasjon internt i Frp. Hvordan den havnet i Drammens Tidende vet ikke jeg sier Osnes.

Les oppslaget på dt.no .

– Når det gjelder politisk uenighet er det noe som jeg personlig mener at man bør tåle. Vi er tross alt forskjellige parti, og vi skal hver for oss på best mulig måte kjempe på vegne av våre velgere. Så vinner man noen saker, og taper andre. Jeg har personleg et verdisyn som gjør at jeg har like stor respekt for alle. Jeg bestrever å unngå å gå i fella og komme med argument på person. Jeg leser alle innlegg om igjen, og målet er at jeg alltid skal argumentere politisk. Så får man heller tåle krasse karakteristikker om politikken, avslutter Osnes.

Fra Venstres synspunkt har samarbeidet hittil i Bystyret med H – Frp – Krf – DB har gått veldig bra. Det er derfor Drammen Venstres ønske om at dette gode politiske samarbeidet kan fortsette i lang tid fremover, til beste for Drammens borgere!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**