Vil du bli medlem i Vefsn Venstre? Det er medlemmene som er partiet!

Du finner sannsynligvis ikke et parti hvor du er enig i alt, men med et sosialliberalt ståsted er du velkommen til å delta i Venstre, til å la din stemme høres, til å få informasjon, og til å påvirke vedtakene som fattes.
Kanskje lykkes vi med å danne et Unge Venstrelag i Vefsn? Ta kontakt!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Logo

Foto: Venstre

Venstre er Norges eldste parti, og ble stiftet den 28. januar 1884. Venstre fikk til viktige liberale reformer som folkestyre, religionsfrihet, juryordningen og allmenn stemmerett.
Gjennom Venstre Pluss, vårt elektroniske nettverk, kommer du raskt i debatt med partifeller i hele landet.
Linken til Innmeldingsskjema finner du her:

UV logo

Foto: Unge Venstre

Unge Venstre – Norges liberale og radikale ungdomsorganisasjon
Unge Venstre har eget innmeldingsskjema som du finner her:

Som medlem i Unge Venstre har du mulighet til å dra på interessante kurs og seminarer, bli skolert, drive demokratiarbeid i Hviterussland og andre diktaturer og kanskje viktigst; forme politikken vår.

Unge Venstre ble stiftet 28.januar 1909. Vårt formål har siden den gang vært å stille kritiske spørsmål ved hvordan samfunnet fungerer og spre liberale ideer blant ungdom. Vi er ungdomsorganisasjonen til partiet Venstre, men er hundre prosent selvstendig i forhold til hva vi mener, sier og gjør. I dag teller Unge Venstre litt over 1000 medlemmer.

Vi har innflytelse på norsk politikk gjennom deltagelse i samfunnsdebatten, aksjoner, kampanjer og ikke minst gjennom deltagelse i Venstres organer. En del av våre medlemmer er også valgt inn i kommunestyrer rundt omkring i landet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**