Brenner for Sætre

Lederne av de politiske partiene i Hurum har mottatt en E-post fra en engasjert huring som brenner for Sætre. Spørsmålene dreier seg om utvikling av tettstedet Sætre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Tauverk

Foto: Microsoft

E-posten kom 11. juli og avsenderen har fått svar fra Hurum Venstre sin leder at spørsmålene vil bli besvart når ferietiden er over.

Les oppslag om saken i Drammens Tidende

E-posten lyder som følger:

Bakgrunn for henvendelsen:
I 2006 og 2007 ble det satt i gang en rekke tiltak for å få fart i utviklingen av Sætre sentrum forårsaket av en uheldig plassering av en ny videregående skole og et diskutabelt privat forslag til utbygging av Sætre sentrum.

Befolkningen engasjerte seg sterkt gjennom Støttegruppen "Redd Sætre" og Fellesutvalget for Sætre. Kommunen opprettet en "referansegruppe" og deretter et "Utviklingsutvalg" med representanter fra aktuelle lag og foreninger, aktuelle grunneiere, store brukere som båtforeningene, marinaen, busselskapene, vegvesenet og representanter for de aktuelle kommunale råd og utvalg som Ungdomsrådet, Eldrerådet og Rådet for funksjonshemmede. En "Styringsgruppe" ble sammensatt av 4 av utviklingsutvalgets politiske medlemmer med rådmannen som sekretær.

Resultatet av alt dette arbeidet ble en "Arealstrategi for Sætre Sentrum" som skal gi nødvendige føringer for utarbeiding og behandling av en "Reguleringsplan for Sætre Sentrum".

Så vidt jeg vet foreligger det nå en "Arealstrategi for Sætre Sentrum".
Mange med meg mener at denne enorme interessen og engasjementet fra befolkningen nå fortjener en rask behandling av reguleringsplanen slik at en utvikling kan skje snarest mulig. Jeg er svært sikker på at de politiske partier som både brenner og arbeider aktivt for dette prosjektet vil score stort ved neste kommunevalg.

Spørsmål til lederne av de politiske partiene i Hurum kommune:

1. Er ditt parti med på å få fortgang i "Utviklingen av Sætre Sentrum"?
2. Hva er ditt partis konkrete visjon og målsetting med Sætre sentrum?
3. Hva er status for arbeidet med "Reguleringsplan for Sætre Sentrum"?
4. Hvem er ditt partis representanter i prosjektet?

Jeg er svært takknemlig for et hurtig svar fra ditt parti.

Med vennlig hilsen
Roger Elstad

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**