Kvassheim skal vurdere Stortingets komitéstruktur

Venstres stortingsrepresentant fra Rogaland, Gunnar Kvassheim, er oppnevnt av Stortingets presidentskap som medlem av et utvalg som skal vurdere komitéstrukturen på Stortinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Gunnar Kvassheim

Foto: Venstre

I dag blir stortingsrepresentantene fordelt på 13 fagkomiteer som forbereder saken som behandles i parlamentet. Kvassheim leder selv Energi- og miljøkomiteen.

– Jeg ser fram til arbeidet i dette utvalget. Jeg skal gjøre mitt for å legge til rette for et effektivt og grundig arbeid i komiteene også i kommende stortingsperioder, og ikke minst for å få et aktivt og debatterende Storting. Jeg håper utvalget kan bli et viktig instrument i arbeidet med hvordan Stortinget behandler og ser saker i sammenheng, sier Kvassheim (V).

Mandatet til utvalget er blant annet å "vurdere om det er grunn til å foreta endringer i saksfordelingen mellom Stortingets fagkomiteer. Utvalget skal herunder drøfte endringer i komitéstrukturen som eventuelt kan bidra til øket deltakelse i Stortingets debatter." Utvalget består av én representant fra hvert parti, og skal avgi innstilling innen 2. april 2009.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**