Bli med Odd Einar Dørum på sommarstemne i Lillesand 22. juli

Tora og Anders Buestad inviterer igjen til det tradisjonsrike og inspirerande hagemøtet med Odd Einar Dørum. Dette er sommarens store vitamininnsprøyting for oss Venstrefolk – ein kveld med Norges mest respekterte stortingsrepresentant. Her er innbydinga frå Lillesand Venstre:

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Kjære ferierende og jobbende,

Odd Einar Dørum holder foredrag i Lillesand

Foto: Venstre

På bildet står Odd Einar Dørum i døra mellom to fullsette rom hos Tora og Anders Buestad. I år satsar vi på utandørs stemne, slik veret til vanleg er i Lillesand midt i juli.

Lillesand Venstre har gleden av å invitere til sommersamling med Odd Einar Dørum på Bronen i Lillesand. I fjor møtte flere titalls sørlendinger til samme arrangement, og vi håper på godt oppmøte også i år. Alle medlemmer og sympatisører er hjertelig velkomne. Ta gjerne med følge! Enkel bevertning.

Tid: 22. juli, kl. 17:00
Sted: Bronen
(se kart: http://maps.google.no/maps?f=q&hl=no&geocode=&q=bronen&sll=58.251562,8.380032&sspn=0.557858,1.595764&ie=UTF8&attrid=&ei=tjNiSMPKBoWm2AK5kcDfDg&view=map)

Dersom noen har spørsmål om vei eller trenger skyss, ta kontakt med undertegnede på [email protected] eller mobil 92211995.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**