Rehabiliteringsselskapet med generalforsamling torsdag

Aust Agder Rehabiliteringssenter AS har berammet generalforsamling i Risør torsdag 19. juni 2008, og det er grunn til å tro at styret får ny sammensetning, og styreleder bør ha klar forankring i det politiske flertall i Risør for å sikre god fremdrift.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

 Etablering av rehabiliteringssenter får betydning langt utover Risør

Etablering av rehabiliteringssenter får betydning langt utover Risør

Etter mandagens åpne møte på Risør Rådhus hvor helse- og omsorgsminister Sylvia Brustad (Ap) ikke kunne uttale seg om rehabiliteringssenteret er det mange som med rette spør seg om hva som egentlig skjer i selskapet.

Uansett svar er det åpenbart at det nye styret må etablere en helt annen og åpnere profil enn det foregående når det gjelder informasjon til til såvel politikere som innbyggere. Statsrådens uttalelse i Risør mandag viser også med all tydelighet at det må etableres reell kontakt med politikere på alle nivå.

I så måte er det viktig at nye styreleder har en klar forankring i det politiske flertall i Risør, og dermed sikrer god lokal fremdrift.

Formannskap og bystyret bør snarest mulig på ettersommeren 2008 ta en politisk gjennomgang og etablere en eierskapsmelding for derigjennom å etablere en felles plattform for det nye styret og det politiske miljø i Risør.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**