Liberal nr. 4: En institusjon takker av

Venstres medlemsblad “Liberal” nr. 4 har gått i trykken. Hovedsaken handler om Odd Einar Dørum, som etter 4 perioder i stortinget og over 6 år i regjering, takker for seg. Bladet blir sendt i posten

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

 Odd Einar Dørum snakker ut til Liberal om sin beslutning om å ikke å ta gjenvalg til Stortinget.

Odd Einar Dørum snakker ut til Liberal om sin beslutning om å ikke å ta gjenvalg til Stortinget.

Last ned nr. 4

En institusjon takker av
Odd Einar Dørum har sittet i 4 perioder på stortinget, og vært statsråd i 2 ulike regjeringer. Nå velger han å avslutte denne delen av sitt politiske liv, men kan berolige alle om at det ikke er over, bare et vegskille. — Jeg vil gjøre noen nye prioriteringer i livet mitt framover. Jeg har vært så heldig å ha min kone Randi ved min side gjennom 40 år. Samlivet vårt har altfor ofte blitt saldert bort i et overbelastet tidsbudsjett. Vi trenger mer tid sammen, sier han.

Our common future
Venstre er medlem av den internasjonale paraplyorganisasjonen Liberal International. Ledelsen av partiet var representert på kongressen i Belfast 15.-17. mai, der en av hovedtalerne var Morgan Tsvangarai, forfulgt presidentkanidat i Zimbabwe. Les saken på side 5 i bladet.

Venstres alternative revidert budsjett
Venstre har lagt sin alternative opplegg til revidert nasjonalbudsjett. På side 6 og 7 finner du hovedprioriteringene.

Helsekronikk
Einar Vie Sundal, leder i Norsk medisinerstudentforening har skrevet en kronikk om utfordringer for norsk helsevesen. – I helsedebatten er det eit stort rom for ei klar og tydeleg sosialliberal røyst, skriv han på side 15 i bladet.

Last ned Liberal nr. 4 her.
Tidligere numre finner du her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**