Gatelysene i Lier

Lier Kommune må gå foran med godt eksempel for miløriktig adferd.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Jorda

Foto: Microsoft

Victor Fjellmann liker ikke at flertallet av Liers politikere ønsker sommerslukning av gatelysene i Lier i tiden, 1 juni til 1 august.
Som forslagsstiller er jeg stolt av å få tilslutning til et prosjekt som bidrar til offentlig energisparing. Kommunen og det offentlige bør alltid gå foran med godt eksempel for alle som har et ansvar for å redusere energiforbruket.
Som Venstrepolitiker gikk jeg til valg på en forpliktende miljøpolitikk for "store" og "små". Liunger, som andre verdensborgere, kommer etter hvert til å merke at vi er nødt til å bremse miljøfiendtlig adferd. Så la oss i hvert fall kutte i forbruket der det er hensiktsmessig og ikke smerter.
Det er ikke prinsipprytteri som driver en Venstrepolitiker til å tilrettelegge for mer miljøvennlig adferd, slik som Victor Fjellmann hevder, nei det er troen på at det nytter å tenke miljø. Og handler vi nå, vil fremtiden bli en REN fornøyelse!
La det gå sport i å ta med dine kjære for en titt på stjernehimmelen, uten glorete gatelys som hemmer natt-synet. Men skal du virkelig se stjernene, må du nok vente til ut i august, og da er jo gatelysene skrudd på igjen. Derfor er det like greit å bevege seg ut i skogen først som sist. God tur

Mvh Nina E. Johnsen, leder for Venstres kommunestyregruppe i Lier

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**