Idédugnad

Tema for kvelden vil være verdidebatt om miljø, sosialt ansvar, skole og gründer politikk. Vel møtt fredag 6.juni kl 20-23 på Bryggerikaia til inspirasjon, hygge og framtidsplanlegging.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Idédugnad
Bodø Venstre inviterer sympatisører og interesserte til verdidebatt fredag 6.juni.

Turid Høyersten Holm og Ola Elvestuen klar til avreise for overvære åpningen av den nye operaen

Ola Elvestuen leder av programkomiteen i Venstre og nestleder i partiet, vil lede verdidebatten. Han ønsker og er mottakelig for gode innspill og forslag fra fylkeshovedstaden. I tillegg til Venstres nestleder Ola Elvestuen er flere fra styret i Nordland Venstre samlet i Bodø fredag kveld, før avreise til styremøte på Røst 7-8.juni. Det er dermed mange gode Venstre folk samlet i fylkeshovedstaden denne fredagen som vil delta på idédugnaden. Venstre er i god vekst og opplever gode meningsmålinger og medlemsvekst.

Ide, oppfinnelse

Tema for kvelden vil være verdidebatt om miljø, sosialt ansvar, skole og gründer politikk. Venstre er et liberalt parti som er åpen for mange forslag og tanker.
– Naturlig vil det være med en fokus på kollektivtransport, forstadsbane, LAR og rusutfordringer, Saltstraumen, Rønvikjordene og kulturkvartalet. Men jeg håper det kommer mange flere innspill og at vi får til en levende verdidebatt om mange temaer, også om temaer som angår andre enn bare fylkeshovedstaden. Dette er en god anledning til å gjøre god politikk enda bedre..

Dette er muligheten for engasjerte Bodø Borgere til å sette sine hjertesaker på den nasjonalpolitiske agendaen. Vel møtt fredag 6.juni kl 20-23 på Bryggerikaia til inspirasjon, hygge og framtidsplanlegging.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**