Positiv omtale gir best score!

Besøket på Risør Venstres hjemmeside er stadig økende, og vi hadde i går 281 besøkende, noe vi er meget godt fornøyd med, uttaler en meget fornøyd Jan Einar Henriksen (V). Aller best respons fikk vi på vår artikkel om “Frpér som kulturambassadør i Risør”.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

 Positiv omtale av andre smaker best, også på Internet

Positiv omtale av andre smaker best, også på Internet

Dernest følger artikkelen om utbygingen på Holmen og på tredje plass følger artikkelen om forebygging og oppfølging av sykefravær for kommunens ansatte!

Statistikken viser at Venstre, ved å fokusere på positive egenskaper hos andre, næringsutvikling og ikke minst tema om våre ansattes ve og vel scorer høyest blandt internettbrukerne på våre hjemmesider, og det synes vi er meget bra og helt i tråd med vår målsetting.

Nå er det i og for seg ikke så rart at det er positive nyheter som skiler seg ut med høye besøkstall, for vi har jo ingen negative sider eller utspill om andre, det være seg enkeltpersoner eller politiske partier, og dermed kan vi ikke måle besøkstall opp mot negativt ladede artikler. Vi kommer derfor til å fortsette med vår valgte Internet profil, og håper på fortsatt god vekst slik at flest mulig bruker Risør Venstres hjemeside for å holde seg oppdatert med det som skjer i Risør de neste fire årene avslutter leder i Risør Venstre, Jan Einar Henriksen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**