Det politiske flertall inviterer til felles gruppemøte for hele formannskapet i Risør

Medlemmene i Risør formannskap har helt klart et behov for å treffes på en uforpliktende måte uten at presse eller andre er tilstede og tar notater. Den enkleste måten å få det til på er at vi inviterer formannskapets øvrige medlemmer til å delta på vårt felles gruppemøte for formannskapets medlemmer sier Jan Einar Henriksen, gruppeleder for det politiske flertallet i Risør

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Mye å diskutere

 Jan Einar Henriksen, gruppeleder for det politiske flertall ønsker å møte mindretallet

Jan Einar Henriksen, gruppeleder for det politiske flertall ønsker å møte mindretallet

Det er gått et halvt år siden valget i fjor høst og tiden er moden for å ta en evaluering av formannskapets drift og form. I den første tiden var det helt klart endel frustrasjon blandt enkeltdeltakere og partier som kke helt klarte å akseptere den nye hverdagen.

Nå er det historie og vi må se fremover for det er der vi faktisk skal være i tiden som kommer sier Jan Einar Henriksen og fortsetter. Det er faktisk helt naurlig at vi samhandler om møteform og strategi for vi bruker alle av vår fritid til forberedelser og gjennomføring av møter.

Aksept er viktig
Det er ikke noe agenda på det første møtet, men jeg håper vi alle kan legge noe i kurven og se hva det blir til etterhvert. Forhåpentligvis kan vi enes om at ethvert møte i kommunal regi har en fastatt tid for start og slutt. Da vil ordfører/ledere i hovedutvlg og utvalg samt øvrige deltakere ha noe å forholde seg til, og jeg er helt sikker på at det faktisk bedrer debatten.

I tilegg tror jeg det er greit at flertallet forstår mindretallet og omvendt, ikke bare i formannskap, men også i bystyre, hovdutvalg og andre utvalg avslutter Jan Einar Henriksen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**