Flerbrukshall på Grim

Kristiansand Venstre kjemper for prioritering av flerbrukshall på Grim. -Elevene ved Grim-skolene trenger gymsal, og beboerne på Grim har ventet lenge nok! Flerbrukshall skal likevel ikke gå på bekostning av ishall på Idda! tordner Astrid Bekkenes i Kristiansand Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


-Jeg er sint. Det er utidig av ordføreren å be ungdom sette ting opp mot hverandre på den måten han har gjort, sier Astrid Bekkenes, bebeoer på Grim og bystyrerepresentant for Venstre.

Astrid Bekkenes

Foto: WestFoto

Vi er det enestepartiet som hele tiden har villet ha både flerbrukshall og ishall. Jeg har vært livredd for det som nå skjer – nemlig at Grim-beboerne tvinges til å velge – og at bydelen faktisk vil tape, sier hun.

Bekkenes mener flerbrukshall må komme fordi den trengs, men at ishallen ikke må droppes.

Ishallen er en regional satsing, som skulle være en slags juvel i utviklingen av Grim, sier hun.

Vi kan ikke kutte ut viktige prosjekter, bare fordi kommunen har latt gymsalen på Grim forfalle i alle år. Det er Grims tur nå, sier hun til Fevennen.

Behovet for flerbrukshallen er påtrengende, og nå har elever ved Grim skole streiket for å sette søkelys på problemet.

Venstre har i sitt budsjett prioritert hallen og budsjetterer med 75 millioner og oppstart bygging 2010.

-Det er jo fornuftig å ikke fullstendig renovere gymsalene så lenge det er bestemt at flerbrukshallen skal komme, jeg tror de fleste er enig i å legge mer penger i hallen så det blir skikkelige greier. Det er like fullt kommunens ansvar å utføre det nødvendige vedlikehold inntil hallen er ferdig, sier Solveig Nilsen og støtter Astrid Bekkenes i kampen for flerbrukshallen på Grim. Begge er bosatt på Grim og mener at Grim bydel nå må prioriteres. Både på idrettsanlegg og på opprustning av skolebygninger henger Grim etter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**