Kulturskolen skal evalueres

Venstre foreslo i UKI 22.04.2008 å lage en Utviklingsplan for kulturskolen. Det førte til at SVs Rune Gribsrød kalte inn SV og Ap til gruppemøte. Resultatet ble at et enstemmig UKI ble enige om et felles forslag fra John Østensvig (Ap) og Per Magnus Sandsmark (V).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


– Det er hyggelig at vi klarer å finne fram til gode løsninger og kompromisser til tross for at noen av oss er fra possisjonen og andre fra opposisjonen. Det er morsomt når rødt og grønt kan samarbeide og finne fram til gode løsninger for byens kulturliv, sa Per Magnus Finnanger Sandsmark (V) i møtet. Venstre måtte både gi og ta for å få gjennom vedtaket, men det viktigste er at kulturskolen skal evalueres skikkelig og at vi kan få en levende og vital kulturskole.

Vedtaket
064/08 En beskrivelse av Kulturskolen i perioden 2002-2007

UKI tar beskrivelsen av kulturskolen i perioden 2002-2007 til orientering.

Rådmannens oppgave er å lage en Utviklingsplan for kulturskolen med vekt på tilbud, samarbeid med skole- og kulturliv og ressurser. Utviklingsplanen legges fram for UKI til behandling innen utgangen av juli 2008.

Det opprinnelige forslaget:
064/08 En beskrivelse av Kulturskolen i perioden 2002-2007

Forslag til vedtak
UKI tar beskrivelsen av kulturskolen i perioden 2002-2007 til etterretning.

Med utgangspunkt i denne beskrivelsen setter UKI ned et utvalg bestående av 2 fra Halden kulturråd, 1 fra kulturskolens personale, 1 fra kulturskolens foreldregruppe samt Kulturskolens rektor. I tillegg ber UKI Administrasjonen om å finne 2 representanter fra andre kulturskoler i fylket som skal sitte i utvalget.

Kulturskolens rektor er leder for utvalget. Enhet for kultur og idrett utnevner en sekretær.

Utvalgets oppgave er å lage en Utviklingsplan for kulturskolen med vekt på tilbud, samarbeid med skole- og kulturliv og ressurser. Utviklingsplanen legges fram for UKI til behandling innen utgangen av juli 2008.

Per Magnus Finnanger Sandsmark
Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**