Venstreskolen trinn 1

Førstkommende mandag inviterer Oppdal og Rennebu Venstre til kurs i Venstreskolen trinn 1. Tidligere stortingskandidat, Guri Melby, er kursholder. Alle Venstresympatisører i regionen er hjertelig velkommen til en innføring i Venstres politikk og historie.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Venstre sentralt har utarbeidet et utmerket opplegg som kalles Venstreskolen. I vårt fylke er det Guri Melby, bystyrerepresentant i Trondheim og landsstyremedlem i Venstre, som har ansvar for gjennomføringa av opplegget.

Venstreskolen er delt i fire trinn. Første trinn er først og fremst beregna på nye medlemmer, men det er ingen tvil om anna enn at også tidligere medlemmer og sympatisører ellers har nytte av ei oppfrisking av Venstres politikk!! Trinn en omhandler Venstres historie og organisatoriske oppbygging, Venstres viktigste saker, innføring i Venstre+ (Partiets elektroniske møteplass), presse- og mediearbeid og praktiske oppgaver. Varighet: Ei kveldsøkt på ca. 3 timer.

I samråd med Guri Melby og Håvard Rogogjerd inviterer vi Venstremedlemmer og sympatisører i Rennebu og Oppdal til Venstreskolen mandag 28.april kl. 19.30 på Rådhuset. Vel møtt til ei (kommune)grensesprengende samling!!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**