Over 7300 visninger på Venstre TV

Haugesund Venstres videosatsing på nett, Venstre TV har i løpet av et år generert over 7300 visninger. Det er mer enn 600 visninger i måneden i gjennomsnitt. Venstre TV distribueres via YouTube og filmene legges ut på Haugesund Venstres nettsider.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Videoredigering

Haugesund Venstre har til nå lagt ut nær 60 filmer som tilsammen har blitt vist over 7300 ganger i løpet av det siste året. Haugesund Venstre har også ansvaret for å legge ut filmer for fylkeslaget, og bistår også andre lokallag i Rogaland ved behov.

Grunnet tekniske problemer har det vært lagt ut få filmer den siste tida, men nå er lokallaget i gang igjen med å presentere sine saker og sine politikere ved hjelp av video. Leder i Haugesund Venstre, Tore Nilsen, sier at lokallaget kommer til å øke satsingen på video framover. — Ved at vi bruker video vil alle som ønsker det kunne se og høre hva Venstre står for lokalt, sier han.

Videoredigering

I tillegg til video av innlegg i bystyret vil det også bli lagt ut video fra ulike arrangementer som venstrelaget har. Eksempler på slike arrangementer kan være åpne møter, besøk av stortingsrepresentanter m.m. Vanligvis legges videoinnslagene ut senest dagen etter at et arrangement har funnet sted.

— Visningstallene er en klar indikator på at dette er noe publikum vil ha, sier Tore Nilsen. — Vi er svært fornøyd med over 600 visninger pr. måned. Det er tross alt ingen underholdningskanal, legger han til.

Haugesund Venstre begynte med nettbasert video for mer enn to år siden. Da Venstre sentralt gikk over til ny publiseringsløsning for sine nettsider gikk Haugesund Venstre over til å publisere sine videoer via YouTube. Dette gjorde det mulig å integrere videoene i artikler på lokallagets nettsider.

Du kan se noen av videoene her:

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**