Trine Skei Grande og Leif Helge Kongshaug kommer! Kommer du?

Stortings-og fylkespolitikere på besøk i Kristiansund Venstre torsdag 24. april.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Leif Helge Kongshaug

Foto: Rune Kongsro

Stortingsrepresentant for Møre og Romsdal, og medlem i Næringskomiteen på Stortinget, Leif Helge Kongshaug, kommer på besøk til venstrelaget i Kristiansund. Sammen med 1. nestleder i Venstre, Trine Skei Grande, vil de torsdag 24.april komme og diskutere kultur og næringspolitkk sammen med oss.

Vi ønsker at flest mulig av våre medlemmer benytter anledningen til å møte fram denne dagen for selv å høre noen av våres mest fremtredende politikere diskutere viktige saker for oss framover. Tidspunkt er ennå ikke klart men mest sannsynlig fra ca.kl.18 og utover.

I tillegg til dette vil også leder for fylkesgruppa Gunn Berit Gjerde fra Sunnmøre (vara Leif Helge Kongshaug på Stortinget) komme til oss onsdag 7.mai. Hun vil komme for å diskutere Venstres rolle i fylkestinget og hvordan vi kan samordne vår innsats for å bygge venstre-organisasjonen videre og klarlegge felles muligheter og utfordringer. Gunn Berit har også vikariert for Leif Helge på Stortinget og er en utrolig dyktig og synlig politiker.

Kjære medlemmer — benytt anledningene til å bli bedre kjent med våre sentrale politikere !

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**