Temamøte – hva skal vi fokusere på i Risør?

Kantina på kommunehuset i Risør er stedet representanter fra Venstre, Krf. Frp. og Høyre samles for å diskutere fremtidige prioriteringer i Risør. Med et flertall i bystyret er det viktig at vi setter fokus på fremtidsrettede tiltak til beste for Risør kommune sier Jan Einar Henriksen, gruppeleder for det politiske flertallet i Risør.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

 Bli med på utformingen av Risørs fremtid du også!

Bli med på utformingen av Risørs fremtid du også!

Temamøte
Mandag 21. april 2008 kl 1900 innleder plansjef Sveinung Jørundland på temamøte når medlemmer og politikere fra Venstre, Krf., Frp og Høyre samles i kantina på kommunehuset i Risør.

Viktig med fokus på fremtiden
Risør kommune har ingen sereptas krukke å øse av og dermed blir det viktig å gjøre de rette grep til rett tid. Som en konsekvens av dette vil flertallskonstellasjonen i Risør bystyre fremover gjennomføre flere temamøter hvor det blir satt fokus på ulike sider av den kommunale drift og utfordringer.

Bli medlem og delta i den politiske prosessen
Vi håper medlemmer og politisk aktive deltar og sørger for at vi får en positiv debatt som senere vil resultere i politiske vedtak i kommende budsjett og økonomiplaner osv. Vi oppfordrer derfor flest mulig til å melde seg inn som medlem i ett av våre partier (Venstre, Krf. Frp. eller Høyre)og aktivt delta i denne prosessen til beste for oss alle i Risør avslutter Henriksen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**