Tid for landsmøte

11. — 13. april avholdes Venstres landsmøte på Sundvollen Hotel i Hole. I år er det altså Buskerud som er vert for dette store arrangementet. Fylkesleder Geir Stave står i spissen for Buskerud-delegasjonen som i år teller ni utsendinger.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Venstre i sentrum

Foto: Venstre

Det er blir storinnrykk på Sundvollen til helgen. Etter det gode valget for Venstre sist høst, er det ventet rekordmange delegater. Landsmøtet starter fredag.

Les innstillingen til program for landsmøtet her

Buskerud—delegatene kommer fra hele fylket, naturlig nok. Nyvalgt fylkesleder Geir Stave fra Hurum er delegasjonsleder. Han gleder seg til landsmøtet og friske diskusjoner om viktige politiske saker. Buskerud Venstre har dessuten to innsendte forslag til uttalelser det skal kjempes for.
Stave tar gjerne imot innspill til sakene som skal behandles på landsmøtet.

Venstrefolk har mange synspunkter — det ser man på alle forslagene til uttalelser. Ikke mindre enn 60 forslag til politiske uttalelser fra landsmøtet er kommet innen fristen. Redaksjonsnemnda får litt av en jobb.

Les de politiske uttalelsene her

Venstres valgkomitè har lagt fram sin innstilling til nytt sentral- og landsstyre i Venstre.

– Først og fremst er det gledelig at Lars Sponheim har sagt ja til en ny periode som leder. Han fremstår som en svært tydelig og god partileder for Venstre og vil være en av landets mest sentrale politikere frem mot valget i 2009, sier valgkomiteens leder, Kjell Veivåg.

Med seg får han to nestledere og et sentralstyre med bred og allsidig kompetanse. – Trine Skei Grande har bred erfaring og har for lengst markert seg i politikkens førstedivisjon. Ola Elvestuen har gjort en formidabel innsats i Oslo, både som lokallagsleder i 8 år og som en ledende bystyrepolitiker. Elvestuen vil raskt plassere seg helt sentralt i det politiske bildet, sier Veivåg.

Les innstillingen til valgkomitèen her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**