Delta i planleggingen av grenda di

Molde kommune har nå lagt ut Arealdelen av kommuneplanen for 2008-2020 til offentlig ettersyn.
Planen dekker i hovedsak områdene Hjelset, Kleive, Skåla og Sekken. Denne planen vil bestemme arealbruken der du bor for lang tid framover.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Derfor er det viktig at du setter deg inn i de planene som foreligger. Planavdelingen i Molde kommune vil arrangere folkemøter på Hjelset, Kleive, Skåla og Sekken i nær framtid. Molde Venstre oppfordrer alle til å møte opp og delta i dialogen med kommunen.
Det ble holdt tilsvarende møter for ca to år siden for å få innspill til oppstarten av planen. Jeg deltok selv på Hjelset, og det var en positiv opplevelse å delta i denne prosessen.
Når høringsrunden er over, kommer planen opp til politisk behandling. Endringsforslag og innspill som har kommet i høringsrunden blir vurdert, og planen blir vedtatt. Og da er rammene lagt for de neste 12 årene.
Planen kommer til å bli viktig for utviklingen av din bygd, og planen blir førende for alle framtidige reguleringsplaner og byggesaker. Derfor er det nå du har sjansen til å øve innflytelse på arealbruken i ditt nærområde.
Dette er en viktig demokratisk prosess, som vi anbefaler deg å delta i.
Planen får du på Rådhuset eller på kommunens hjemmesider.
Fristen for skriftlig tilbakemelding er 14. april.

Dette er din anledning til å påvirke arealbruken i det området du bor i.
Møt opp på grendamøtene.
Dette er demokrati på sitt beste !

Molde Venstre
Olbjørn Kvernberg
Lokallagsleder

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**