Torgeir Fossli gjenvalgt som leder i Notodden VENSTRE

Notodden VENSTRE avholdt sitt årsmøte 21. januar etter et år med svært høy aktivitet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Årsmøte 2007 d

Årsmøte 2007 d

Årsmøtet sa seg fornøyd med den store aktiviteten som hadde vært i 2007 og var spesielt glad for etableringen av Unge Venstre-lag og engasjementet fra de unge. Valgresultatet fra høstens kommunevalg gjorde at Venstre økte sin kommunestyrerepresentasjon og Årsmøtet uttrykte stor tilfredshet med at det nå er etablert et tettere samarbeid på borgerlig side samtidig som Arbeiderpartiet ikke lenger er låst i samarbeidet med Solidaritetslista. Dette skaper større mulighet enn noen gang til brede politiske prosesser og omforente løsninger.
Det økonomiske handlingsrommet i lokallaget er imidlertid begrenset og preget av at medlemstallet ikke stiger i samme takt som velgeroppslutningen. Notodden VENSTRE ønsker seg flere medlemmer og er optimistiske på vegne av et parti i sterk fremgang.

Følgende uttalelse ble vedtatt på Årsmøtet:

Tinfos og Tinnes må bli ett
Notodden Venstre legger som det viktigste premiss for skolestrukturen i Telemark fylke at skolene skal tilby elevene en faglig sterk utdanning. Det er ingen elementer som er viktigere for skolen, hverken kort skolevei eller at skoler skal opprettholdes for å "holde i live" lokalsamfunn.

For å fremme sikkerheten for en slik kvalitet i Notodden, mener Notodden Venstre at Notodden VGS’ avdelinger Tinfos og Tinnes bør slås sammen til èn avdeling i det geografiske området hvor hovedavdelingen nå ligger.

Dette vil innebære et vedtak fra Telemark Fylkestings side, og Notodden Venstre oppfordrer derfor Telemark fylkesting til å legge til rette for denne strukturendringen så raskt som mulig.

Fullstendig protokoll kan lastes ned her: http://www.fossli.info/venstre/venstre.html

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**