Rekordantall delegater til årsmøtet

Det er i år rekord i antall delegater til årsmøtet til Buskerud Venstre. Om alle de delegatene lokallagene har mulighet til å sende, kommer, så blir vi over 80 stykker i Hønefoss 1. til 2.februar. -Helt greit, det, sier organisatorisk nestleder, Anne-Marit Lillestø.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


(Alt om årsmøtet)

Utregning for delegater
Når man regner ut hvor mange delegater et lokallag kan sende, skjer dette på bakgrunn av stemmetall ved fylkestingsvalg/stortingsvalg (avh av hvilket år det er) og medlemstall i det enkelte lokallag.

I vekst
Buskerud Venstre er i kraftig vekst. Vi har opplevd økning i medlemstall og stemmetall ved fylkestingsvalget i fjor. Dette gjør at antallet delegater til dette årsmøtet øker. Beregninger viser at til sammen kan lokallagene sende 78 delegater. Når man slår sammen medlemmene i AU, fem stykker, blir summen 83.

Kan bli trangt om plassen
Det kan bli trangt om plassen i Hønefoss helgen 1. til 2.februar, men det er vi bare glade for.

Anne-Marit Lillestø

Foto: Roar Olsen Ringerike Venstre


Ikke full oversikt før i slutten av uka

Organisatorisk nestleder, Anne-Marit Lillestø, har enda ikke fått helt oversikten over hvor mange vi blir til slutt. Alle lokallag har ikke holdt årsmøter enda, så det er ikke før disse er vel overstått at de endelige påmeldingene til årsmøtet sendes inn. Hun melder likevel om at de fleste har fylt kvota si av de som har meldt seg på.

Drammen og Ringerike største delegasjoner i år
Drammen og Ringerike har de største delegasjonene i år, med 8 delegater hver. Tett fulgt av Kongsberg med 7 delegater.

Oversikt over delegasjonene

For mer info: org.nestleder Anne-Marit Lillestø; 924 69 269

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**