Berit Strøm Grevstad

Berit er gift og farmor til to barnebarn, og har arbeidet som privatpraktiserende Helseterapeut (helhetsterapi) i Ski de siste 21 år.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Hun er Ski Venstres representant i utvalg for tjenesteutvikling, og utdannet i anatomi/fysiologi og naturterapi/naturmedisin fra IFH og Psykologi med Utviklingspsykologi mellomfag, Filosofi med Bevissthetsfilosofi mellomfag og Etikk storfag samt Praktisk Filosofi fra UiO.

Tidligere jobbet hun innen reklame og markedsføring som tekstforfatter og kreativ leder i til sammen fjorten år. Hun har i årenes løp holdt en rekke kurs for små og store bedrifter og organisasjoner.
Hun er opptatt av en rekke emner og spørsmål innen individuell, sosiokulturell og global helse og glødende interessert i mange filosofiske problemstillinger.

Særlig interesserer hun seg for etiske spørsmål — for eksempel hvorledes vi som samfunn behandler våre gamle. Berit er glad i naturen, klassisk musikk og god litteratur. Liker å trene og praktiserer yoga, pilates, aerobic og flere andre treningsformer. Hun ferdes gjerne i skog og mark.

Mer om Berits utdannelse, erfaring og mange interesser finnes på www.helseterapeuten.no

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**