Høyt engasjement på årsmøte i Trondheim Venstre

Det politiske egasjementet kom tydelig fram når diskusjonen på årsmøte i Trondheim Venstre, onsdag 16. januar, kom inn på tema som klima, kollektivtrafikk og trafikksikkerhet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Trondheim Venstre gjennomførte sitt årsmøte på Scandic Hotel onsdag 16. januar. Årsmøte hadde god deltakelse og et godt engasjement. Spesielt hyggelig er det at mange av de nye medlemmene i Trondheim Venstre møter opp og deltar i debattene.

De faste årsmøtesakene ble gjennomført uten stor dramatikk og “nytt” styre ble valgt. Den eneste reelle endringen var at Terje Norddal takket av som styremedlem etter mange års innsats, og Lars Jølle kom inn som fast medlem. I tillegg ble Wenche Risan, Wenche Storvik og Erik Wahle valgt som nye varamedlemmer.

Årsmøtet avsluttet med en debatt rundt trafikksikkerthet og kollektivtrafikk som viste både høyt engasjement som mye fagkunnskap i forsamlingen noe som vi må utnytte for å fstøtte opp under det arbeidet som bystyregruppa til Venstre gjør på området.

Etter at det formelle årsmøtet var avsluttet ble det en debatt knyttet til klimapolitikk og rettferdighet. Igjen viste engasjementet at dette er et tema som langt fra er ferdigdiskutert og Trondheim Venstre gleder seg til å jobbe langsiktig med området for å følge opp Klimaforliket på Stortinget som Venstre has vært en viktig pådriver for, i arbeidet fra mot et nytt Stortingsvalgprogramm neste år og ikke minst hvordan vi lokalt i Trondheim best mulig kan bidra til å skape et bedre miljø.

Andreas

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**