Fylkesårsmøtet: Svein Abrahamsen foreslått til fylkesstyret

Svein Abrahamsen fra Haugesund Venstre er foreslått som kandidat til fylkesstyret i Rogaland Venstre. Valgkomiteen har foreslått han som sekretær i fylkesstyret. Valgkomiteens innstilling er enstemmig.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Svein Abrahamsen arbeider til daglig ved Høyskolen Stord Haugesund. Han er i dag nestleder i kontrollutvalget i Haugesund kommune. I forbindelse med granskingen av Terra-saken fungerer han som leder for utvalget.

Svein Abrahamsen har tidliger arbeidet i Riksrevisjonen og i kommunaldepartementet. Abrahamsen er opprinnelig fra Karmøy men er nå bosatt i Haugesund. Han ble også innvalgt i styret i Haugesund Venstre på lokallagets årsmøte nå i januar 2008.

Haugesund Venstre er dermed godt representert i fylkeslagets styrende organer. Leder i lokallaget, Tore Nilsen, ble i fjor valgt som organisatorisk nestleder i Rogaland Venstre for 2 år. Han har således et år igjen av sin valgperiode. Tidligere bystyrerepresentant for Haugesund Venstre, Edel Mikkelsen er første vararepresentant til fylkestinget. Hun var også lokallagets medlem i valgkomiteen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**