Formannskapet: Marit Wikstrøm kandidat til styret i Helse Fonna

Formannskapet behandlet forslag på kandidater til styret i Helse Fonna på møte onsdag 16. januar. May Britt Vihovde foreslo Marit Wikstrøm som kandidat fra Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Marit Wikstrøm

Foto: Tore Nilsen

Marit Wikstrøm har lang erfaring både fra helsevesenet og fra politikken. Hun er utdannet sykepleier og underviser nå ved Høyskolen Stord Haugesund. Marit Wikstrøm har vært aktiv i Venstre i en årrekke, og hun har blant annet vært medlem av Venstres fylkestingsgruppe. Hun har også arbeidet som rådgiver for Venstres stortingsgruppe.

Marit Wikstrøm er nå representant for Venstre i Haugesund bystyre. Hun sitter i utvalg for Miljø og naturforvaltning og i Bevillingskontrollutvalget. Marit Wikstrøm er 63 år.

May Britt Vihovde tok også opp renovasjonen i Haugesund på formannskapsmøtet. Hun stilte spørsmål ved hvordan renovasjonen fungerer og hvilke rutiner HIM har for informasjon til byens borgere. Hun ønsket et orienteringsmøte med representanter for Haugaland Interkommunale Miljøverk (HIM) for å drøfte ulike forhold rundt renovasjonsordningen i Haugesund.

Du finner referat fra formannskapsmøtet her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**