Nytt styre i Drammen Venstre

Knut Anders Berg valgt som ny leder av Drammen Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


På årsmøtet i Drammen Venstre som ble avholdt på Papirbredden 10. januar -08 ble følgende styre valgt for 2008:

Leder: Knut Anders Berg (ny, styremedlem i 2007).

Styremedlemer: Katrine Strøm-Andersen (ny), Ulla Nordgarden (gjenvalg), Claus Haals (ny), Tormod Thoresen (ny) og Tom Hedalen (gjenvalg) sammen med en representant for Drammen og Lier Unge Venstre.

Vara: Reidar Reitan (ny), Åse Rangsæter Schaug (ny), Stine Bjørndal Osnes (ny) og Herulf Johansen (gjenvalg).

Bystyrerepresentant Asgeir Osnes møter i styret med tale- og forslagsrett.

Knut Anders Berg

Foto: Claus Haals

Knut Anders Berg er 35 år. Han er bosatt på Stillerud i Skoger, og er selvstendig næringsdrivende. Knut A. Berg er 1. vara til Bystyret, medlem av kontrollutvalget og vara til Havnerådet for Drammen Venstre. I tillegg er han styremedlem i Kunstnersenteret Buskerud for Buskerud Venstre.

Drammen Venstre er et borgerlig sentrumsparti som ønsker å være en motpol til ytterpunktene i politikken, og gjennom dette skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Drammen Venstre ønsker å skape flertall for gjennomføring av løftet om Norges beste skole, en offensiv miljøplan og skape mange nye arbeidsplasser i Drammen gjennom en aktiv næringspolitikk.

Drammen Venstre fikk ved kommunevalget 2007 2,88% av stemmene, og en representant i Bystyret – Asgeir Osnes som i tillegg er nestleder i bystyrekomite for byutvikling og kultur.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**