Venstre starter skolegruppe

Under leiing av Amira Rizvanbegovic Pedersen (bildet) og Aslak Heim Pedersen etablerer Arendal Venstre ei skolegruppe som skal kome med forslag til styrking av innhaldet i skolen i Arendal. Under årsmøtet i Arendal Venstre mandag

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


tok kasserar og rektor Aslak Heim Pedersen initiativet til arbeidet, og han, Anne Tørå Solsvik, Marianne S. Lyngvi, Fred Johan Engesæth, Sanjin Salahovic, Amira Rizvanbegovic Pedersen, Anne Marit Tørå og Tor-Ivar Karlsen deltok i debatten.

Aslak og Odd Einar

Foto: Jan Kløvstad

Første steg nå blir å invitere Venstres skolepolitiske talsmann Odd Einar Dørum (på bildet saman med Aslak Heim Pedersen i Arendal Venstre) til eit møte der også Utdanningsfoprbundet i Arednal og Arendal kommunale foreldreutvalg blir invitert til å vere med i debatten.

Venstre har i lengre tid fornya norsk skoledebatt, med gjenreising av lærarrolla, respekt i klasseromet, fagleg styrking og styrka etterutdanning som viktige elementar. I Oslo har venstre fått fleirtal for eit kompetanseår for lærarar, eit forslag Venstre også vil kome med i Arendal.

Vil du bli med i Venstres skoledebatt, med mål om å gjere kvar einaste elev i Arendal betre? Send ein e-post til Arendal venstre ved Amira Rizvanbegovic Pedersen på [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**