Kjell Fiskum

Til minne.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


En av våre aktive venstremenn i Verdal er gått bort. Kjell Fiskum døde brått 3. juledag, 80 år gammel. 3. januar var Stiklestad kirke helt full – mange ville følge han til graven. Kjell brydde seg om mennesker og mange føler stor takknemlighet for den omsorg, omtanke og medmenneskelighet han har vist dem.

Kjell var et svært samfunnsengasjert menneske. Han var glad i naturen og opptatt av naturvern. Han likte å gå tur i skog og fjell og hadde stor kunnskap om blomster, trær og fugler som han formidlet videre til sine barn og barnebarn. Kjell skrev dikt og naturopplevelser var også ofte tema i det han skrev.

Som lærer var Kjell en av de beste. Han var lærer først i barneskolen, senere i ungdomsskolen hvor han også var rektor. Han likte seg som lærer og var svært opptatt av innholdet i skolen — et tema som var oppe også siste gang jeg snakket med han rett før jul.

Kjell representerte Venstre i kommunestyret i flere perioder og var også medlem i formannskapet og i ulike ande utvalg, bl.a. leder i barnevernsnemnda og medlem i sosialstyret. Han var også en av pådriverne for å få til egen Musikkskole i kommunen. Han satt en periode i Fylkestinget og var der med i Hovedutvalget for Kultur.

Med Kjell Fiskums bortgang har mange mistet en kjær og god venn – og Venstre har mistet en trofast støttespiller gjennom mange år.

Vi lyser fred over hans minne.

Brita Kleven Thorsvik

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**