Godt besøk på nettsider

Rogaland Venstres nettsider har vært svært godt besøkt i året som gikk. Nær 100 000 besøk på 11 måneder viser at fylkeslagets satsing på internett har båret frukter. En bevisst informasjonsstrategi med artikler, bruk av lydfiler og video, har gjort sidene attraktive.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Nettsidene

Månedene august og september har naturlig nok det største besøkstallet, men også månedene etter valget viser høye besøkstall for Rogaland Venstres nettsider. Statistikken for denne perioden viser månedlige besøk på over 9000 i gjennomsnitt. Mange rogalendinger har funnet informasjon om Venstre, partiets politikk og tillits- og folkevalgte på nettsidene.

— Jevnlige oppdateringer og et variert innhold kjennetegner fylkeslagets nettsider, sier Tore Nilsen, nestleder i Rogaland Venstre og ansvarlig for fylkeslagets nettsider. — Våre nettsider gir variert informasjon gjennom tekst, video og lydfiler, legger han til.

Video og lydfilene lages og publiseres i samarbeid med Haugesund Venstre og publiseres både på fylkeslagets nettsider og via YouTube. I løpet av valgkampen ble også flere videoer vist på eksterne nettsider som Aftenposten TV, Dagbladet og NRK og TV2s valgsider. Haugesund Venstre er langt framme i bruken av nettTV. Som et av de første lokale politiske partier i Norge har Haugesund Venstre satset på video over internett som en viktig informasjonskanal.

Rogaland Venstre vil også i 2008 fortsette satsingen på internett og nettTV. Fylkesårmøtet i begynnelsen av februar vil bli grundig dekket med oppdatert informasjon gjennom hele møtet. Også Venstres landsmøte vil det være mulig å følge på fylkeslagets nettsider, i tillegg til regelmessig oppdatering av det arbeidet Venstres folkevalgte gjør i fylkesting og på Stortinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**