Året som gikk

En liten rask oppsummering før nye ideer skal settes ut i livet bør det være tid til. Det er også noen som har sendt mail og lurt på hvem den nye lederen er, det svares det også på.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Årets første store arrengement var åpent møte om litteraturhuset . Apotekergården ble fyllt av mennesker og meninger. I mai var det på samme plass et møte om miljø. I høst inviterte vi til møte om Grimsatds byutvikling. Vi håper vi i 2008 også kan lage åpne møter om det som folk er opptatt av, har du en ide er det bare å gi beskjed.

Ellers ble våren og sommeren fyllt med valgtanker. Lag og foreninger ble invitert til å ha en mening om hva vi i venstre skulle være opptatt av, og sammen med intresserte mennesker fikk vi i stand en kjempevalgkamp.
Valget ble vårt. Etter en iherdig og god valgkamp med mange involverte satt ble vår leder Hans Antonsen ordfører. Vi puttet 6 representanter inn i kommunestyret og er i ferd med å sette vårt preg på Grimstad. Det jeg husker best fra valgkampen er at det var så mange forskjellige mennesker som bidro til seieren, et tegn på et vitalt parti. Det fikk vi også se på valgfesten som ble avholdt, av 40 mennesker, med fynd og klem i starten av desember.

Leder Arne Kristian Ekra

Foto: Tor Erik Austenaa

Årsmøtet 28 november ble avholdt uten de store jordskjelv. Hans Antonsen gikk av som leder og jeg, Arne Kristian Ekra overtok. Når det gjelder den nye lederen er det en kropp på 32 år som er bosatt på Fjære. Her er jeg også født, og er tredje generasjons Fjærebeboer. I mitt hus er det to barn, en kone, og pengene mine tjener jeg på Avigo kompetansesenter i Lillesand, hvor jeg er kursleder i matematikk. Erfaringer fra politikk strekker seg til en kort periode i Fylkesskolestyret som elevrepresentant mens gymnaset ble forsert. Jeg har jobbet i Radio Grimstad, ved Bergshaven bakeri, i domkirken i Kristiansand og Misjonskirken i Arendal. Så har jeg noen år som lærer både i grunnskole og videregående og en liten karriere på halvannet år ved en barnevernsinstitusjon.

Målet mitt for 2008 er at Grimstad Venstre skal dobble medlemstallet. Dette virker kanskje som en absurd ide, men “åffår ikkje”? Viss alle som nå er medlemmer får en person til å melde seg inn er målet nådd.
I tillegg håper jeg at dere alle er aktive og sender meningene deres til oss så fort de dukker opp, det er på den måten vi kan utvikle oss i den riktige retning.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**