Venstre er opptatt av praktiske resultater av betydning for Risør samfunnet

Koalisjonen (de ikke sosialistiske partiene i Risør: Venstre, Høyre, Krf., Frp. og PP) er opptatt av praktiske resultater; i små saker, av viktighet for enkeltmennesker, og etter hvert i større saker, av stor betydning for Risør samfunnet, uttaler Dag Jørgen Hveem (V) i et tilsvar til Stein Gjulem (A).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Hasalen

 Hasalen er aktuelt som sentrumsnært boområde

Hasalen er aktuelt som sentrumsnært boområde

Sentrumsnære boliger med boplikt er prioritert av koalisjonen. Hasalen er et spennende prosjekt. Men selvsagt vil det kunne være skjær i sjøen – eller på land, som kan vanskeliggjøre gjennomføringen. Kommunen og Jørundland har så vidt startet Hasalen-prosessen, på sedvanlig grundig og skikkelig måte. Forhåpentligvis er prosjektet realiserbart, men sikkert er det ikke.

Som AAB skriver på lederplass på tirsdag, skal også “eksterne” myndigheter si sitt. Ingen utbygger vil ha “monopol” på en eventuell utbygging, på det som er en delvis kommunalt eid tomt.

Brannslukking
Stein Gjulem (AP) etterspør i et innlegg i tirsdagens AAB brannslukkingsarbeid fra Venstre eller KrF. Historie kan være nyttig å hente lærdom fra, men tidligere politikeruttalelser av den karakter som Stein trekker frem, er det ingen grunn til å bruke tid på nå. Vi bør heller rette fokuset på konstruktivt politisk arbeid i dag og fremover.

Koalisjonen er opptatt av praktiske resultater; i små saker, av viktighet for enkeltmennesker, og etter hvert i større saker, av stor betydning for Risørsamfunnet.

At det i koalisjonen også er uenighet om enkelte ting, er som forventet og uproblematisk. I noen saker vil det derfor være andre flertallskonstellasjoner, noe vi allerede har sett. Vårt felles hovedfokus rettes imidlertid mot en del viktige samarbeidsområder, som dels innebærer en aldri så liten kursendring.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**